Baggrund

Holdene Spring-rytme Mini, Junior og Senior Mix er tre hold under Randers gymnastiske Forening. Junior Mix blev overtaget af Trine og Jonas i sæson 03-04 hvorefter antallet af gymnaster steg fra år til år. I 2004 oprettedes Mini Mix, der havde til formål at huse de 10-13 årige gymnaster. Da væksten på de to hold fortsatte, skulle der igen tænkes nyt. Senior Mix havde sin debutsæson i 10-11, og rummer gymnaster fra 18 år og opefter. Dette hold blev skabt af ønsket om, at give de ældre gymnaster mulighed for at lave gymnastik, og samtidig få et godt netværk og gode venskaber blandt jævnaldrene.

 

Holdene laver som regel altid opvisning sammen. Endvidere er holdene i nogle sæsoner fælles om et indslag, der hver gang har et nyt tema. Dette gør, at hver enkelt gymnast er en del af noget stort, og der skabes et sammenhold på tværs af alder og hold.

 

Alle, uanset gymnastisk baggrund og niveau, er velkomne på holdene. Der er ikke tale om konkurrencegymnastik, men udpræget opvisningsgymnastik - med formål at underholde publikum, og give plads til hver enkelt gymnast. Holdenes absolutte byggesten er sammenhold, venskab, oplevelser og fællesskab.

 

Træningstider og aldersgrænser 2018-2019 (Opstart 6. september 2018)

Mini Mix: 9-13 år
Torsdage kl. 16.00-18.00

Junior Mix: 14-17 år
Torsdage kl. 17.30-19.30
Du skal være fyldt 14 år ved sæsonstart eller inden årsskiftet, for at starte på Junior Mix

Senior Mix: 18+
Torsdage kl. 19.30-21.30
Du skal være fyldt 18 år ved sæsonstart eller inden årsskiftet, for at starte på Senior Mix

 

Senior Mix, rytme: 18+
Torsdage kl. 20.00-21.30
Senior Mix, rytme er et nyoprettet hold (2. sæson), hvor man har mulighed for at være en del af Spring-rytme Mix holdene, uden at deltage i springdelen. Senior Mix, rytme hænger sammen med Senior Mix, og størstedelen af vores træning foregår fælles. Senior Mix og Senior Mix, rytme laver de samme serier, dog vil der være mindre overgange og sekvenser, som kommer til at være rytmeholdets alene.

 

Alle vores hold træner i RgF-Hallen, som er lokaliseret på adressen Østre Boulevard 29, 8930 Randers NØ. Der kører busser næsten lige til døren, og det er let at komme dertil både på cykel og i bil.

 

Afbud

Kan du ikke komme til træning skal du altid melde afbud. Vi krydser af til hver træning så vi ved hvem der manglede hvornår, og for at hjælpe med at holde dig opdateret gennem hele sæsonen. Måske mangler du at få nye sedler med hjem, blive placeret i en opstilling eller få din plads i springrækken. Har du været fraværende skal du altid tjekke her på hjemmesiden under "sedler", om der er kommet nyt info. Du kan også aftale med en holdkammerat, at han eller hun tager sedler med til dig, hvis du bliver forhindret i at deltage i en træning. Det er vigtigt at du (og/eller dine forældre) selv er opmærksom og opsøgende omkring nyt info, hvis du har været fraværende, for at kunne følge med i holdenes aktiviteter.

 

Afbud sker via SMS til Anne på tlf. 51 40 85 71 (Mini) eller Trine på tlf. 26 16 70 50 (Junior) senest kl. 15.00 på torsdage - alle andre dage er tidspunktet underordnet, og afbud modtages gerne i god tid. Forvent dog ikke, at vi besvarer jeres SMS'er - afbud er modtaget alligevel. Senior Mix har egne retningslinjer i forhold til afbud, der informeres om til træning.

 

Facebook

Vi opretter en ny gruppe på Facebook til hver sæsons gymnaster og forældre. I denne sæson skal du søge på: Spring-rytme Mix 2018-2019 og ansøge om at blive medlem. Gruppen bliver flittigt brugt af gymnasterne imellem, hvis man har mistet et stykke opvisningstøj, mangler kørelejlighed, har en kommentar eller et spørgsmål osv. Der vil også komme info fra os instruktører ud på gruppen - så det kan bestemt godt betale sig at være medlem. Hjemmesiden her opdateres naturligvis også altid løbende.

 

Infomøde for nye og "semi-nye" forældre, Mini & Junior Mix

Der afholdes infomøde den 27. september kl. 17.00-18.00. Vi gennemgår holdets struktur, og der bliver mulighed for at stille spørgsmål. Det er et krav, at hver ny gymnast er repræsenteret med min. én forælder. Gengangere er også meget velkomne.

 

Forældrehjælp

Vi har brug for I forældres opbakning og hjælp, for at få holdene til at fungere. Følgende opgaver mangler vi hjælp til: (Mere info følger, men er du interesseret, eller vil du høre mere her og nu, kontakt Trine.)

prik Forældre til Festudvalget (8-10 forældre)
prik Fotograf (2 forældre)

prik Video (2 forældre)

 

Ferie (ingen træning)

Efterårsferie, uge 42

Start igen: torsdag den 25. oktober


Juleferie, uge 52

Start igen: torsdag den 3. januar


Vinterferie, uge 7
Start igen: Torsdag den 21. februar


Påskeferie, uge 16
Start igen: Torsdag den 25. april

 

Kr.himmelfartsferie

Torsdag den 30. maj er der ingen træning

 

Opvisningstøj

Info kommer senere! Forvent en pris på ca. 950-1350 kr for et helt sæt tøj - altså hvis du er helt ny gymnast.

Både pigedragt, drengebuks og holdtrøje genbruges i flere sæsoner. (Er tøjet blevet for småt eller slidt, har man mulighed for at købe nyt fra sæson til sæson.) Vi anbefaler at tøjet kun bruges til opvisning, for at sikre en lang holdbarhed, og et pænt, ensartet resultat.

Vi vil igen i år blive sponsoreret af Designa, Randers.

 

Seriemusik og video

Vi uploader al seriemusik samt træningsvideoer til Youtube på et "lukket link". Det er kun jer med linket der kan se/høre det. Derfor skal I gå ind på hjemmesiden under menupunktet "Musik" eller "Video" og klikke videre. En ny side åbner automatisk op med det aktuelle stykke musik eller video. Vi har desværre ikke mulighed for at uploade til Facebook grundet ophavsrettigheder. Det er muligt at hente musikken ned fra Youtube på forskellige måder. Søg evt. på google efter en metode der passer dig. Desværre er der (pga. ophavsrettighederne) ikke altid mulighed for at afspille direkte på mobilen. Så skal I lige omkring computeren og gemme ned, hvorefter I kan ligge på telefonen.

 

DVD

Efter sæsonafslutning produceres en dvdfilm med billeder og video af opvisning, samt billeder fra weekend-træninger m.m. Prisen er kr. 125,- for 2-3 dvd skiver + flot cover. Dvd’erne kan afhentes efter sæsonens afslutning i august måned, af de gymnaster der ønsker et eksemplar. (Der bliver givet besked via hjemmesiden + Facebook)

 

Betalingssystem

I forbindelse med weekendtræninger, køb af opvisningstøj osv. foregår betalingen til holdets konto hos Danske Bank, fx via netbank. Hver betaling får et nummer, så vi ved hvad I betaler for. Fx modtager I en seddel omkring opvisningstøj – her vil måske stå, at denne betaling er nummer 4. Når I skal indbetale på kontoen noterer I betalingens nummer samt navn og efternavn på gymnasten. (Evt. initial og efternavn, hvis det ikke kan være der på de 20 tegn man har til rådighed.) Så kan vi se hvem der har betalt og hvad der er betalt for. (Nærmere info kan ses på seperat uddelt seddel!)

Al betaling i forbindelse med kontingent til Randers gymnastiske Forening foregår IKKE på denne konto, men via tilmelding på www.rgf.dk. Ved spørgsmål ang. dette, kontakt venligst RgF på tlf. 86 41 24 40.